Att skissa ett nytt kök

Det är viktigt att man har aktuella och riktiga mått på allting i köket. När man springer runt och tittar på olika inredningar och pratar med hantverkare är det skönt att ha en bra skiss i sin telefon. Ta så mycket bilder det går och mät allt som går att mäta. Det räcker med en skiss med penna och papper, som man sedan fotar med mobilen. Det är nämligen lättare att tappa bort en pappersbit än man tror, särskilt när man rusar runt bland byggvaruhus och inredningsbutiker. Här kommer tre bra appar som kan vara bra att ha då man skissar på sitt nya kök:

Autodesk Homestyler

Med appen går det att ta mått, såsom mäta takhöjd och placera in olika möbler. Här finns avancerade funktioner och det är lätta att testa sina idéer. Det går att infoga bilder av köket och därefter börja skissa och rita upp sina idéer. Varför inte byta bänkskiva eller färg på väggarna med ett klick? Som med alla appar kan den lilla skärmen på en mobiltelefon vara lite besvärlig. Appen används med fördel till en surfplatta. Här finns allt man behöver för att få ned alla mått och planer inför köksrenovering stockholm på ett enda ställe. Särskilt om man tar bort det gamla köket helt är det bra att kunna föreställa sig det nya köket virtuellt innan man sätter igång renoveringen på allvar.

Home Design 3D

Detta är en liknande app, där man enkelt ritar ut kökets ytor och placerar möbler i sin skiss. Man börjar att placera ut allting i 2D för att i ett senare läge kunna gå runt i sitt kök i 3D. Att testa Appen som laddas ned på Google Play är gratis, därefter kan man köpa den för runt 80 kronor.

Kitchen Decor Ideas

Slutligen bör man prova denna app, som innehåller tusentals köksprojekt som kan skänka inspiration. Ibland kan det räcka med att få en gnista till en idé serverad, och så går planeringen med en sprudlande fart. Med denna App släpper säkerligen hämningarna och låter kreativiteten flöda. Det är onödigt att uppfinna hjulet på nytt. Har någon annan redan tänkt ut en bra lösning är det bara smart att ta del av den till sitt egna kök. Ofta blir det personligt nog, då man flyttar in och ställer fram sina egna saker.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *