Penalty Recovery-tjänst

Om du märker en plötslig dipp i din organiska sökranking hos Google finns det en risk att det är en konsekvens av antingen en uppdatering i Googles algoritm eller en aktiv handling utförd av en anställd hos Google. Vår Penalty Recovery-tjänst är utformad för att kunna ta reda på vad som gick fel och fixa det. På det sättet kan du få både din hemsidestrafik och dina affärer tillbaka till vad de var.

 

Vad är SEO?

Sökmotoroptimering göteborg (SEO) är precis som gratis publicitet väldigt värdefullt. Det är en process som ökar din hemsidas synlighet hos Googles och andra sökmotorers icke betalda organiska resultat. Det kallas ofta naturlig sökning, organisk sökning eller förtjänade sökresultat.

 

Vad innebär det för dig

Vi kan se till att din verksamhet når sin högsta potential med hjälp av några saker vi har bemästrat över tid. Vi kan applicera våra bevisat effektiva system även på ditt företag. Du kanske tror att du vet vad SEO verkligen är, men vi kan lova dig att det är mycket, mycket mer än vad du ens kan föreställa dig.

Vi kan få din telefon att ringa konstant och få din webbsida att få relevant trafik även i de branscher där konkurrensen är som tuffast genom att använda våra ninjas magisterexamen i SEO och marknadsföring online.

Vi kan få människor, riktiga människor, att besöka din affär och köpa dina tjänster. Vi är SÅ bra på det vi gör, och därför förstår vi också att vi måste vara väldigt selektiva gällande vilka vi gör affärer med. Precis som att ditt elbolag inte varje månad behöver motivera varför du behöver deras tjänster så är vi bara intresserade av att arbeta tillsammans med de som ser på en marknadsföringsrelation mellan oss och deras verksamhet som den elförsörjning som genererar intäkter och ökar marknadsandelar.

 

Den fula sanningen om SEO

– Det här kanske överraskar dig

– Nästan 80 % av våra kunder har kommit till oss efter att deras befintliga SEO-företag misslyckats.

Amatör-SEO, Kanske Bra-SEO eller DET BÄSTA SEO-FÖRETAGET punkt.

Sökmotorer har alltid varit regelstyrda. Du måste spela efter deras regler. Om du inte gör det, om du försöker lura Google (tror du) att ranka din sajt högre, så kommer du åka fast. Och du kommer att få betala. Kanske inte nu, kanske inte om en månad, men det slutar alltid med att Google hittar SEO-fuskare och bråkmakare. Enligt de flesta källor har de cirka 900 000 servrar baserade i 16 datacenter runt om i världen. Googles servrar använder el motsvarande ungefär 260 miljoner watt, vilket är ungefär 0,01 % av all energi som används globalt och nog för att hålla igång en stad med 200 000 invånare. Googles servrar är alltid igång, de genomsöker hela tiden webben, och de kommer hitta dig om din sajt inte följer spelreglerna. Så allvarligt talat, istället för att ta dumma affärsmässiga risker som kan få direkt påverkan på hela ditt liv gör oss alla en tjänst och spela enligt deras regler. Om du inte känner till dem, kom till oss och se om du kvalificerar dig för vår hjälp så behöver du inte oroa dig för det längre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *